Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه شرکت بازرگانی دولتی ایران، «یزدان سیف» افزود: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور 20 هزار تن شکر سفید اعلا به قیمت 28 هزار و 55 هزار ریال برای مصرف کنندگان نهایی در سراسر کشور توزیع می شود.
سیف ادامه داد: همچنین از طریق عرضه در بورس و صدور حواله توسط شرکت 30 هزار تن شکر با قیمت مصوب 25 هزار و 200 ریال به صنف ها و صنعت های مرتبط مانند شیرینی پزها و زولبیاپزها، برحسب میزان ظرفیت تولیدی آنها، فروخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی،‌با توجه به ذخایر مناسب کالاهای اساسی همچون گندم، برنج، شکر و روغن بابت توزیع و تنظیم بازار این کالاها در ماه مبارک رمضان هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
سیف تاکید کرد «برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و جلوگیری از افزایش قیمت ها، به هر میزان که نیاز باشد در سراسر کشور کالا توزیع می کنیم».
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران انتشار خبرهای غیرواقعی در زمینه کمبود و کاهش موجودی برنج کشور را همسو با منافع دلالان و سودجویان دانست و گفت: برخی رسانه ها بدون علم و اگاهی و بی توجه به منافع ملی، درباره کافی نبودن کالاهای اساسی اخبار غیرواقعی منتشر کرده اند که متاسفانه جز تشویش اذهان مردم و التهاب در بازار حاصلی ندارد و دود این اقدام آنها به چشم قشرهای ضعیف و کم درآمد جامعه می رود و سود آن را دلالان و سودجویان می برند.
وی افزود: اکنون موجودی برنج شرکت بازرگانی دولتی مناسب است و کمبودی در این زمینه نداریم.
سیف تاکید کرد اکنون 100هزار تن برنج خارجی خریداری و بارگیری شده است که بزودی وارد بندرهای کشور می شود.
به گفته وی، طرح ضیافت برای توزیع برنج و شکر با قیمت مصوب از شنبه این هفته (سی و یکم اردیبهشت ماه) در سراسر کشور آغاز شده است و تا پایان ماه رمضان ادامه می یابد.
به گزارش ایرنا، شرکت بازرگانی دولتی ایران به عنوان شرکت تامین کننده کالاهای اساسی و راهبردی کشور وظیفه تنظیم بازار داخلی را نیز برعهده دارد.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام*9186*1961* تنظیم: هما همت خواه* انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد

ایسنا/مازندران مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و همچنین با متخلفان عرضه سموم و کود قاچاق، غیرمجاز، تقلبی و تاریخ گذشته در شهرستان به طور جدی و قاطع برخورد می‌شود.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا یکی از اقدامات مؤثر بخش کشاورزی را انتقال فناوری‌ها و دانش نوین کشاورزی به مهمترین حلقه تولید یعنی کشاورزان و بهره‌ برداران دانست و گفت: ۹ سایت الگویی کشت برنج و ۷ سایت الگویی سایر محصولات کشاورزی در سال گذشته برگزار شد.

وی با اعلام اینکه کشت مکانیزه برنج، تجهیز و نوسازی و کاهش مصرف نهادهای شیمیایی محورهای اصلی کلاس‌های آموزشی بوده است، افزود: ۹ سایت الگویی کشت برنج با محوریت کشت مکانیزه برنج، ۳ پروژه تحقیقی ترویجی و ۱ کانون ملی یادگیری برنج و انتقال دانش و فن نیز در روستای یوسف آباد و این شهرستان در دست اجرا است.

هادی زاده با اظهار اینکه سطح زیر کشت باغ‌های مرکبات محمودآباد ۶۶۷ هکتار است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۱۰۰ تن مرکبات در این شهرستان تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد ادامه داد: هدف از رصد و پایش فروشگاه‌های سموم محمودآباد این بوده است که پروانه تاسیس فروشگاه‌ها، پروانه اشتغال به کار مسئولین فنی و وضعیت سموم بررسی شود.

این مسئول ذکر کرد: متقاضیان فروشندگی‌های سموم، قبل از اقدام به فروش سموم باید پروانه بهره برداری فروشندگی را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دریافت کنند.

هادی زاده بیان کرد: نمایندگان سم فروشی‌های مجاز در شهرستان نیز سعی کنند با رعایت ضوابط، مقررات و توصیه‌های فنی و کارشناسی که توسط همکاران حفظ نباتات صورت می‌گیرد، نسبت به عرضه سموم اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • كف و سقف اجاره مسکن تعيين خواهد شد
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی چیست؟
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی
  • برگشت برنج و روغن به کالاهای مشمول ارز ترجیحی!
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد